Terug in de tijd in uw directe omgeving!

Le Papillon is gelegen aan de rand van het pittoreske en eeuwenoude wijndorpje Escales op de grens van Minervois en Corbières wijnstreken. Met een weids uitzicht op een contrastrijk gebied van bergen en wijnvelden is deze ruime villa een gegarandeerd succes voor een unieke vakantie in de zonovergoten Languedoc-Roussillon.

Le Papillon heeft een mooi aangelegde tuin met diverse mediterrane bomen en planten. Op verschillende plaatsen rondom het huis zijn terrassen, zodat U van ieder moment op de dag kunt genieten. Op het overdekt terras is het heerlijk genieten van het mooie wat de dag U kan geven. Het kindvriendelijke zwembad is voorzien van een inkooptrap. Bovendien is de villa voorzien van 1 barbecue. Achterin de tuin zijn een glijbaan, schommel en trampoline. Eveneens is er een jeu de boules-baan aanwezig.
Het terrein is geheel omheind en bovendien voorzien van een elektrische poort met afstandsbediening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *